Događaji

Ostvareno 14.000 noćenja

Camping Ugljan Resort uvršten u 25 najboljih hrvatskih kampova!

Camping Ugljan Resort uvršten u 25 najboljih hrvatskih kampova!
Dino Stanin/PIXSELL

Otok Ugljan s novootvorenim Camping Ugljan Resortom postao je nezaobilazna kamping destinacija na njemačkom i europskom kamping tržištu.

Potvrdio je to ADAC-ov najrenomiraniji kamping portal PINCamp.de uvrstivši Camping Ugljan Resort među 25 najboljih hrvatskih kampova!

-U izrazito teškoj godini, koju je obilježila globalna koronakriza, gosti su prepoznali Camping Ugljan kao oazu mira i sigurnosti na zapadnoj obali mjesta Ugljan, sa svim potrebnim sadržajima – velike parcele, moderne i nove sanitarije, mobilne kućice, glamping, mini-market, povrtnjaci na parcelama, igraonica i dječje igralište, grijani Biodizajn bazen, bar i restoran na plaži, plaža za pse itd., komentirao je Mirko Bacalja, suvlasnik Camping Ugljana, vijest koja je jučer stigla iz ADAC-a, najvećeg njemačkog autokluba.

Ove sezone, ističe, ostvarili su 14.000 noćenja, najbrojniji su bili Nijemci, Slovenci, Poljaci i Hrvati, a u obilasku ADAC-ovih inspektora Camping Ugljan dobio je izvrsnu 4,5 zvjezdicu.

ADAC je najveći europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova. U 2020. godini u Njemačkoj je registrirao više od 100.000 novih kampera i prikolica, a Hrvatska, ponajprije Istra, uz talijansku pokrajinu Veneto, bila im je najpopularnije odredište.

-Za sljedeću sezonu, uz novouređenu plažu za pse na Školjiću, dodatno će se postaviti još osam mobilnih kućica, urediti rasvjeta na plaži Suha, postaviti vanjski tuševi, suncobrani, svlačionice i kante za smeće, najavljuje Bacalja te poziva sve goste našeg otoka da posjete plažu Suha i beach bar koji bi vrata trebao otvoriti već u travnju ili svibnju, naravno ako to dopuste epidemiološke mjere.


Reci što misliš!