Događaji

srijeda, 23. rujna

Benkovac: Početna konferencija projekta "Kreativan start" za unaprjeđenje kulturno kreativnih aktivnosti

Benkovac: Početna konferencija projekta

Početna konferencija projekta "Kreativan start" održat će se 23. rujna 2020. u 10:00 sati u prostoru Gradske knjižnice Benkovac. Projekt "Kreativan Start" sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Program Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru, Općini Darda, Benkovcu , Petrinji i Vukovaru. Ukupna vrijednost projekta je: 712.642,50 kn. Vrijeme provedbe projekta je od 28.07.2020. – 28.12.2021.

Projektom "Kreativan start" će se razviti i unaprijediti kulturno kreativne aktivnosti na području Grada Benkovca u svrsi prevencije socijalne isključenosti mladih na području Grada Benkovca na način da će se kupiti sva potrebna oprema, materijali te osigurati stručnjaci potrebni za održavanje likovnih i glazbenih radionica u Gradskoj knjižnici Benkovac.

Ciljanu skupinu projekta čine 40 mladih uzrasta od 10 do 25 godina s područja Grada Benkovca. 20 pripadnika ciljane skupine oba spola uzrasta od 10 do 25 godina sudjelovat će u likovnim radionicama, dok će njih 20  oba spola istog uzrasta sudjelovati u glazbenim radionicama.

Sudjelovanjem u projektnim aktivnostima pripadnici ciljane skupine dobit će priliku konstruktivno i kvalitetno upotpuniti svoje vrijeme van odgojno-obrazovnih institucija.

Okupljenima će se prezentirati projektne aktivnosti te je za sve prisutne organiziran  domjenak.


Reci što misliš!