Događaji

karneval

Gradska vlast u Zadru "pada" na Valentinovo!

Gradska vlast u Zadru

Pasti će gradska vlast u Zadru i to baš na Dan zaljubljenih, Valentinovo! O čemu se radi? Naravno, karnevalske ludosti su u pitanju! Najavljujemo i Karnevalski bal u Kneževoj palači, plesnjak “Beatlesi pod maskama” u Hrvatskom narodnom kazalištu, party u sv. Dominiku.

Po prvi puta Karneval će započeti primopredajom vlasti i ključeva Grada karnevalistima, i to upravo na Dan zaljubljenih, na Valentinovo 14. veljače!

Svakodnevni program događanja obuhvatit će sve najvažnije institucije i kultna mjesta uz Karnevalski bal u Kneževoj palači, plesnjak za sve generacije “Beatlesi pod maskama” u Hrvatskom narodnom kazalištu, radionicu u Gradskoj knjižnici, pa sve do partija u sv. Dominiku.

Kao i uvijek, najluđi dan karnevalskih zbivanja je nedjelja, 23. veljače i velika tradicionalna karnevalska povorka na Narodnom trgu. Bit će to urnebesni spoj maštovitosti i originalnosti koji će nesumnjivo zabaviti sve prisutne.

Posebno naglašavamo dječji karneval pod nazivom Karnevalić 057, zasebni dio Karnevala redovito najviše popraćen i zapažen od strane javnosti i medija zbog velikog broja mališana koji sudjeluju u manifestaciji sa svojim maštovitim grupnim maskama.

Detaljan program ovogodišnjih događanja slijedi nakon konferencije za novinare koja će se održati danas u 11 sati.


Reci što misliš!