1. veljače
Jasmin Hajrula vodi radionicu "Jela bez glutena"
1. veljače na Zadar Cooking Class kuhar Jasmin Hajrula održat će radionicu na kojoj će demonstrirati pripremu raznovrsnih jela bez glutena. Početak je u 17 sati, a cijena radionice iznosi 260 kuna.
Tema radionice:
– Gluten free kruh – napraviti ćemo svoj blend brašna
– Gluten free domaća tjestenina
– Gluten free čokoladni kolač
– Gluten free bruschette
– Gluten free domaće tagliatelle
Jasmin Hajrula, rođen 04.12.1989 godine u Puli. Završio srednju
ugostiteljsku školu za
kuhara u Puli. Bavi se kuhanjem cijeli svoj život. Od malih nogu
volio je sam boraviti u kuhinji sa svojom bakom što je i kasnije
presudilo da postane kuhar. Kao mladi kuhar osvajao brojne
nagrade na gastro natjecanjima. Najznačajnije nagrade su
osvajanje drugog mjesta na gastro natjecanju u državi i prvak
Istarske županije 2006/2007 god u slastičarstvu. Znanje i
iskustvo stjecao radeći po raznim restoranima od ribljih pa da
vrhunskih talijanskih restorana.
Rad u restoranima visoke kategorije poput Zigantea, Zagrebačkog
Noela definitivno su utjecali na razvoj i unapređenje karijere.
Danas nakon vise od 10 godina radnog iskustva nastoji što više
ulagati u
kvalitetnije znanje stažirajući po Michelinovim restoranima
diljem Europe. Začetnik je
Facebook stranice “Chef Jasmin” koja brojih 11 000 pratitelja što
je ujedno i dokaz da se rad i trud polako ali sigurno prepoznaju
u lijepoj našoj.
Vezane vijesti
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
-
Projekt koji prati velebitske pastire od prapovijesti do danas zaokružen je dokumentarnim fotografijama Marka-Lorenza Blaslova!
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!