Događaji

1. veljače

Jasmin Hajrula vodi radionicu "Jela bez glutena"

Jasmin Hajrula vodi radionicu

1. veljače na Zadar Cooking Class kuhar Jasmin Hajrula održat će radionicu na kojoj će demonstrirati pripremu raznovrsnih jela bez glutena. Početak je u 17 sati, a cijena radionice iznosi 260 kuna.

Tema radionice:

– Gluten free kruh – napraviti ćemo svoj blend brašna
– Gluten free domaća tjestenina
– Gluten free čokoladni kolač
– Gluten free bruschette
– Gluten free domaće tagliatelle

Jasmin Hajrula, rođen 04.12.1989 godine u Puli. Završio srednju ugostiteljsku školu za
kuhara u Puli. Bavi se kuhanjem cijeli svoj život. Od malih nogu volio je sam boraviti u kuhinji sa svojom bakom što je i kasnije presudilo da postane kuhar. Kao mladi kuhar osvajao brojne nagrade na gastro natjecanjima. Najznačajnije nagrade su osvajanje drugog mjesta na gastro natjecanju u državi i prvak Istarske županije 2006/2007 god u slastičarstvu. Znanje i iskustvo stjecao radeći po raznim restoranima od ribljih pa da vrhunskih talijanskih restorana.

Rad u restoranima visoke kategorije poput Zigantea, Zagrebačkog Noela definitivno su utjecali na razvoj i unapređenje karijere. Danas nakon vise od 10 godina radnog iskustva nastoji što više ulagati u
kvalitetnije znanje stažirajući po Michelinovim restoranima diljem Europe. Začetnik je
Facebook stranice “Chef Jasmin” koja brojih 11 000 pratitelja što je ujedno i dokaz da se rad i trud polako ali sigurno prepoznaju u lijepoj našoj.


Reci što misliš!