Događaji

prilika za nezaposlene

CookingTour@Zadar: Besplatni programi osposobljavanja za kuhara, slastičara i barmena

CookingTour@Zadar: Besplatni programi osposobljavanja za kuhara, slastičara i barmena
CookingTour@Zadar

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar je u suradnji s partnerima (Područni ured HZZ-a i Punta Skala d.o.o.) pokrenula EU projekt CookingTour@Zadar u sklopu kojega poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za besplatno pohađanje programa usavršavanja/osposobljavanja za jedno od 5 inovativnih turističkih zanimanja.

U pitanju su: Kuhar specijalist dijetoterapije, Kuhar spec. mediteranske prehrane, Kuhar spec. Halal prehrane, Art deco slastičar i Barmen. 

Pohađanje programa počinje 1. listopada.

Polaznici moraju zadovoljavati sljedeće kriterije:

1. Biti mlađi od 25 g. ili stariji od 54 g.

2. Evidentirani na HZZ-u, Područni ured Zadar kao nezaposlene osobe u trenutku prijave za pohađanje programa. (Ako osoba nije u evidenciji HZZ-a dovoljna je izjava osobe da nije redoviti student ili učenik, nema posao, raspoloživa je za posao i aktivno ga traži)

3. Potrebna prethodno ostvarena stručna sprema (Završena srednja škola Sektora turizma i ugostiteljstva - zanimanje Kuhar ili Hotelijersko-turistički tehničar ili Turističko-hotelijerski komercijalist osim u slučaju programa Barmena, gdje je dovoljno završena osnovna škola i programa Slastičar gdje je potrebno završeno zanimanje Slastičar)

Nezaposlene osobe s invaliditetom svih dobnih struktura se također mogu prijaviti za pohađanje programa!

Projektni tim Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole Zadar poziva sve nezaposlene osobe da se uključe u informativne radionice koje su preduvjet pohađanja programa na mail adresu cookingtourzd@gmail.com. Za dodatne informacije posjetite našu web stranicu projekta: https://edu.cooking-tour.eu/.

"Radujemo se zajedničkom radu, te mogućnosti da po završetku programa ojačate svoje mogućnosti zapošljavanja na tržištu rada", ističu iz zadarske škole. 

Category: 1631 - 1631

Reci što misliš!