Događaji

od 15. do 28. srpnja

Na zadarskoj rivi 52. Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani sunca"

Na zadarskoj rivi 52. Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda
Angelo Virag

U organizaciji udruge „Eko-Zadar“ od 15. do 28. srpnja na Obali kralja Petra Krešimira IV održat će se Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda „Dani sunca“. Sajam će se 52. put održati pod sloganom Živjeti dobro.

13 izlagača na zadarskoj rivi

Tijekom svih sajmenih dana posjetitelje naše rive s jedne strane dočekat će prekrasan pogled na ljepote Zadarskog kanala, a s druge izlagači: OPG Mladen Jezidžić iz Zadra s medom  i pčelinjim proizvodima, OPG Aralica iz Šibenika s likerima od višanja i smokava, džemovima i kozmetikom na bazi maslinovog ulja, obrt „Ma cherie“ iz Sesveta  koji uz voćne rakije i likere donosi i suha ulja,  OPG Branimir Knez  iz Legrada s medom i proizvodima od meda, likerima i džemovima,  OPG Vicencinović-Hergouth iz Gornje Gračenice s voćnima rakijama i likerima, OPG Pukljak iz Zagreba s prirodnom kozmetikom, OPG Grivičić iz Zagreba s biljnim mastima i kremama(gavez, bršljan,smilje...), a s  aronijom i proizvodima od aronije OPG Šmid iz Bjelovara.

Uz med, likere, džemove i druge gastro poslastice dio sajma, sad već tradicionalno posvećen je rukotvorinama.Tako ćemo na ovom ljetnom sajmu imati prilike vidjeti:

Proizvodni obrt Tamikerami iz Viškova s keramičkim suvenirima i uporabnim predmetima od keramike, Domaću radinost Vranješ  iz Darde s nakitom od prirodnih i recikliranih materijala,  I.M.L. obrt iz Marije Bistrice  s tradicijskim drvenim igračkama, Art Studio Lacani iz Zagreba s ručno rađenim nakitom i autohtonim suvenirima i po prvi put Obrt za proizvodnju i usluge Glory iz Đurđevca sa suvenirima, ukrasnim predmetima i nakitom.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od 8 do 23.30 sati.

Category: 1631 - 1631

Reci što misliš!