Događaji

18. rujna u 18

Benkovac: LAG Laura prezentira natječaj „Bespovratna sredstva u poljoprivredi i ruralnom turizmu“

Benkovac: LAG Laura prezentira natječaj  „Bespovratna sredstva u poljoprivredi i ruralnom turizmu“
Mapio.net

Prezentacija natječaja na temu „Bespovratna sredstva u poljoprivredi i ruralnom turizmu“ koje organizira LAG Laura namijenjena je svim građanima zainteresiranim za mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava.

Prezentacija natječaja će se održati 18. rujna 2018. godine u Benkovcu u Gradskoj knjižnici (Šetalište kneza Branimira 46) s početkom u 18h, na kojoj će voditelj LAG-a Laura Ivan Čupić predstaviti trenutno aktualne natječaje iz područja poljoprivrede i ruralnog turizma kako bi se svi zainteresirani pobliže upoznali s karakteristikama pojedinih natječaja.

Prezentacija natječaja je nastavak uspješne suradnje LAG-a Laura s potencijalnim korisnicima, s obzirom da je LAG Laura od svog osnutka do danas sudjelovao kao nositelj, partner, suradnik ili koordinator na više od 130 projekata iz područja turizma, kulture, poljoprivrede i javne infrastrukture temeljem kojih su odobrena bespovratna sredstva u iznosu veće od 20 milijuna kuna.

Ovim putem podsjećamo sve zainteresirane da se do 13. prosinca 2018. godine mogu podnositi prijave na natječaj za sufinanciranje projekata u poljoprivredi (tip operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ Programa ruralnog razvoja RH). Intenzitet javne potpore iznosi 100%, a iznos potpore po projektu je 15.000,00 EUR-a.


Reci što misliš!