Događaji

vodič za roditelje i njegovatelje

Zadarska udruga za autizam objavila brošuru, preuzimanje besplatno!

Zadarska udruga za autizam objavila brošuru, preuzimanje besplatno!
Bojan Bogdanić

Udruga za autizam Zadar Vas poziva na predstavljanje brošure Autizam – vodič za roditelje i njegovatelje nakon dijagnoze u četvrtak 13. rujna 2018. u 18 sati u prostoru udruge, na adresi Domovinskog rata 7 / I kat (bivša vojarna Banina, preko puta Kauflanda).

Udruga za autizam Zadar je uz financijsku potporu Zadarske županije - Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade tiskala 250 primjeraka brošure koju namjeravamo podijeliti pedijatrijskim ordinacijama, vrtićima, osnovnim školama, Gradskoj knjižnici, Pedijatriji OB Zadar, Ranoj intervenciji, odnosno svim ustanovama, privatnim poduzetnicima i roditeljima koji se u svom radu susreću s autizmom.

Brošuru će predstaviti Nikola Tadić – koordinator projekata Saveza udruga za autizam Hrvatske (SUZAH) i Dalibor Kuhta član predsjedništva SUZAH-a i Predsjednik izvršnog odbora Udruge Pogled iz Čakovca

Brošura je također dostupna na linku!

Autor brošure je Udruga za autizam iz Welsa (UK) ASD info Wales, koji su Savezu udruga za autizam Hrvatske bez naknade ustupili pravo prijevoda i prilagodbe teksta za RH, uz uvjet da brošura bude besplatna.


Reci što misliš!