Događaji

4. kolovoza

Zadar se sprema za 12. Millennium Jump - bit će "vatreno"!

Zadar se sprema za 12. Millennium Jump - bit će
Bojan Bogdanić

Društvo Propela i ove godine skupa s partnerima, gostima, sudionicima i predstavnicima medijskih kuća, slavi 12-ti dm millennium jump.

Što sve očekuje naše domaće i strane goste, tema je konferencije za novinare koja će se održati u prostorima Udruženja obrtnika Zadar, Špire Brusine 11 s početkom u 11:00 sati u utorak, 24. srpnja 2018.

11. dm millennium jump: From Zadar with Love 11. dm millennium jump: From Zadar with Love

Millennium Jump svake je godine imao neku posebnost, a ove godine poneseni navijačkim slavljem i uspjehom naše "vatrene" i srebrne reprezentacije i ekipa organizatora osmislit će nešto zanimljivo i atraktivno!

Podsjetimo, lani je tri tisuće sudionica i sudionika dm millennium jumpa tijelima su ispisalo "From Zadar with love" i poslalo najveću ljubavnu poruku posvećenu malim polaznicima Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju i korisnicima socijalne samoposluge u Zadru. 

More uz zadarsku rivu zapjenila su tri skoka, a najatraktivniji bio je dvostruki domino skok koji je krenuo s obje strane rive i to u dva reda.

Tako je dm millennium jump skočio  u drugo desetljeće s jedne od najljepših lokacija na Jadranu, a Zadar je jedanaesti put zauzeo svoje mjesto na turističkoj karti kao centar dobre zabave koja objedinjuje odgovoran odnos prema zajednici i vlastitom zdravlju.   

Ovogodišnji Millenium jump održat će se na zadarskoj rivi u subotu, 4. kolovoza 2018. 

Organizatori su uz uobičajene atraktivne skokove za sve sudionike pripremili raznolik zabavni program. 

Cjelokupna manifestacija je i humanitarnog karaktera.