Događaji

Državna škola za javnu upravu

U tijeku prijave za radionicu "Izgradnja i vođenje tima"

U tijeku prijave za radionicu

Uloga vođe tima, stilovi vođenja i motivacija tima samo su neke od teme predviđenih za polaznike radionice „Izgradnja i vođenje tima“.

Radionicu organizira Državna škola za javnu upravu uz potporu Hrvatske zajednice županija, a održat će se u ponedjeljak, 4. lipnja u prostorijama Zadarske županije s početkom u 9 sati.

Svrha radionice je identificirati razlike radne grupe i tima, objasniti karakteristike i prednosti timskog rada, pokazati ulogu vođe tima i stilove vođenja, razmotriti motivaciju članova tima i kako utječe na njihovu uspješnost te opisati pojmove pojedinačne, timske i organizacijske uspješnosti.

Osim predavanja, svi će polaznici biti uključeni i u praktične vježbe kojima se određuju radni tipovi, kao i vježbe komunikacije unutar tima.

Radionica je predviđena za 14 do 16 polaznika, a troškove radionice snosi Državna škola za javnu upravu. Prijave su moguće putem korisničkog profila na web stranici Škole do podneva u petak, 1. lipnja.

Programi u organizaciji Državne škole za javnu upravu prijavljuju se otvaranjem korisničkog profila na www.dsju.hr klikom na ikonu „Prijava“ u gornjem desnom uglu stranice i odabirom opcije „Niste registrirani?“. Prijava na željeni program vrši se na način da se ulogirate u svoj profil, odaberete program u rasporedu i slijedite upute.


Reci što misliš!