Događaji

oprost od reprezentacije

Mirko Alilović: Uništavanje kuće je previše, ne treba mi to!

Mirko Alilović: Uništavanje kuće je previše, ne treba mi to!
Marko Lukunić/PIXSELL

Svoju posljednju utakmicu za reprezentaciju odigrali su Ivan Čupić, Denis Buntić, Igor Vori, Zlatko Horvat i Mirko Alilović koji je ljut napadom na kuću njegove punice.

"Danas sam odigrao zadnju utakmicu za Hrvatsku i moram se zahvaliti obitelji, prije svega. Bili su mi poticaj na svim natjecanjima, mislim da više nisam u stanju dati 300 posto od sebe za Hrvatsku i najpoštenije je stati na vrijeme".

"Mislim da više nisam spreman dati 300 posto od sebe, pokušao sam fizički i psihički, ali hvala svima na ovih 12 godina", rekao je razočarani Ivan Čupić nakon utakmice sa Češkom za peto mjesto na Europskom prvenstvu.

Uz njega od reprezentacije su se oprostili i Igor Vori, Denis Buntić te Mirko Alilović.

"To je to, ja sam gotov! Evo sad sam imao i tu situaciju s razbijenim staklima na kući punice, meni to ne treba u životu. Vratio sam se na nagovor Line, ali nije ispalo kako smo svi htjeli".

"Bio sam tu 11 godina, osvojio sedam medalja. I da smo svi skupa malo više poštovali te medalje možda bi danas sve bilo drukčije" - rekao je Mirko Alilović kojeg je pogodio i vandalski napad nakon poraza od Francuske:

"Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali uvijek sam davao sve što sam mogao za ovu reprezentaciju i sad ta razbijena stakla na kući", zaključio je bivši vratar hrvatske rukometne reprezentacije.


Reci što misliš!