Događaji

Craig Hamilton Parker

Čovjek koji je predvidio Brexit i pobjedu Trumpa za 2018. najavljuje strahote

Čovjek koji je predvidio Brexit i pobjedu Trumpa za 2018. najavljuje strahote

Craig Hamilton Parker je čovjek koji je postao poznat svjetskoj javnosti nakon što su se neka njegova poznata predviđanja ispunila.

On je prije američkih izbora i u trenutku kad se činilo da će Hillary sigurno biti sljedeća predsjednica najavio da će pobjednu odnijeti kontroverzni Donald Trump, jednako kao što je i najavio da će Velika Britanija napustiti EU.

Sada, on kaže kako nas u godini pred nama očekuju neki zanimljivi događaji, a među skorijima će biti teroristički napad koji će se dogoditi na britanskoj autocesti.

Svrgavanje ludog diktatora Osim toga, građani Europe trebaju se bojati još jednog užasa - Parker tvrdi kako će na jedan europski veliki grad biti izveden napad kemijskim oružjem koji će izvesti dronovi, piše Ancient Code.

U svom blogu, Parker je napisao kako će 2018. biti godina velikih političkih preokreta - a najveći će biti revolucija kojom će biti svrgnut režim Kim Jong-Una. 

Nažalost, svijet neće biti pošteđen niti ekstremnog vremena koje nas sve češće pogađa - pa Parker najavljuje ekološku katastrofu povezanu s vremenom, sličnu onoj u Fukushimi.

- Sve što se tiče okoliša na vrhu je moje liste, jer u 2018 vidim velik broj masivnih potresa, vulkanskih erupcija i neugodnih vremenskih prilika - napisao je na svom blogu.

Njegovih 8 najvažnijih predviđanja za 2018.:

  1. U terorističkom napadu s kemijskim oružjem na jedan od glavnih gradova Europe koristit će se dronovi, a vjerojatne mete su Berlin ili London,
  2. Američki vojni brod će potonuti,
  3. Kim Jong-un, sjevernokorejski vođa će biti svrgnut. Navodno će ga i ubiti u buni, no njegovo tijelo nikad neće biti pronađeno, zbog čega će krenuti glasine da se krije u Kini,
  4. Donald Trump će u SAD-u dobiti još više popularnosti,
  5. Prema kraju 2018., pad vrijednosti eura proizvest će velike nerede na starom kontinentu,
  6. Prijevara s bitcoinom će biti otkrivena, kao i činjenica da se njime financirao terorizam i rat,
  7. Anatarktika će pretrpjeti masivnu rupu na svom ledenom pokrivaču i
  8. Uragani neviđene jačine poharat će Karibe, užasavajući požari opustošit će Kaliforniju i Australiju, dok će poplave pogoditi Indiju i Kinu, prenosi Express.

Reci što misliš!