Događaji

besplatno savjetovanje

U Kloozu doznajte sve o studiranju u SAD-u

U Kloozu doznajte sve o studiranju u SAD-u

Jeste li i vi jedan od onih koji svaku godinu razmišljaju o odlasku u Ameriku, ali na kraju uvijek odustanete, ostavite sve za sljedeće ljeto, a nema još puno studentskih ljeta ispred vas?

 Odvaži se i otisni na najveću studentsku avanturu poznatu kao Work & Travel USA!

5 RAZLOGA ZAŠTO DOŽIVJETI AMERIKU KROZ WORK AND TRAVEL USA PROGRAM

1) Živite u Americi 4 do 5 mjeseci - dovoljno vremena da obiđete državu, uronite u srž kulture i običaja i budete Amerikanci barem jedno ljeto.

2) Zarađujete novac - dovoljno za pokrivanje životnih troškova, putovanja i shoppinga u SAD-u; uštedit ćete i za džeparac u sljedećoj akademskoj godini.

3) Najlakši način do vize za SAD – podrška američke kompanije (CIEE), program u okviru kojeg sudjelujete osmislio je i utemeljio je američki State Department.

4) Upoznat ćete ljude iz cijelog svijeta te stvoriti dugoročna poznanstva i prijateljstva.

5) Obogatit ćete svoj životopis neprocjenjivim iskustvom rada u stranoj zemlji, i to jednoj od najjačih ekonomija svijeta što budući poslodavci uvelike vrednuju i cijene. Usput ćete poboljšati i usavršiti razinu engleskog jezika.

Dodatne informacije dobiti ćeš u udruzi CINAZ, gdje će Intergalov prošlogodišnji polaznik "Work and travel USA" programa odgovarati na pitanja zainteresiranih, savjetovati o načinima prijave, mogućnostima iskustava u inozemstvu, te na mnoga druga pitanja. 

Savjetovanje počinje u srijedu, 6.12.2017. u 16.30, traje do 18 sati, u prostoriji kluba mladih KLOOZ, Trg Petra Zoranića 1. 


Reci što misliš!