Događaji

najteži dan

Tony Cetinski u šoku nakon nesreće, otkazani svi njegovi nastupi

Nakon nesreće u Rovinju u kojoj je sudjelovao Tony Cetinski priopćenje je u ime glazbenika uputila njegova odvjetnica.

Toniy Cetinski reagirao je na navode prometnog stručnjaka Željka Marušića, koji je za objavljenu snimku njegove brze vožnje kroz istu ulicu otprije šest mjeseci ustvrdio da ga "teško kompromitira" - istaknuvši da je ista nastala za potrebe snimanja zabavne emisije i nije nikakav dokaz nepropisne vožnje usred jučerašnjeg dana.

Glede nesreće u kojoj je smrtno stradao 62-godišnjak, Cetinski naglašava da nije mogao vidjeti tijelo muškarca na cesti.

Čitavo priopćenje pročitajte u nastavku:

Gospodin Toni Cetinski, nažalost, jučer je oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti. Neovisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonija Cetinskog koji je još uvijek u šoku, te je, uslijed boli i nevjerice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe.

Nažalost, u medijima se odmah pojavila snimka sa You tuba iz ožujka 2017. godine, za koju prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o "brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti", što apsolutno nije točno. Radi se o snimci nastaloj za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tijekom snimanja je obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tijekom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.

Djelatnici policije su se na očevidu uvjerili da oštrina zavoja i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Toni Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesretnih i tragičnih okolnosti za obitelji pokojnika kao i za cijelu obitelji Cetinski.

Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika.


Reci što misliš!