Događaji

dosta s ludostima

Hammond se iz bolnice ispričao supruzi i kćerima

Hammond se iz bolnice ispričao supruzi i kćerima
drivetribe.com

Ozlijeđeni voditelj emisije The Grand Tour Richard Hammond, koji je u subotu tijekom snimanja emisije u Švicarskoj doživio prometnu nesreću u automobilu Rimac Concept One, obratio se javnosti putem video poruke koju je naslovio 'Nisam mrtav'.

U svom prvom obraćanju Hammond se ispričao svojoj supruzi i kćerima te im obećao da će prestati s opasnim trikovima na cesti.

 

"Mindy, Izzy, Willow, žao mi je što sam takav kolosalni...", započeo je ispriku Hammond da bi se u tom trenutku u kadru pojavila knjiga 'The Idiot Brain' Deana Burnetta koju drži James May, sugerirajući da se Hammond slaže s ocjenom svog ponašanja kao 'idiotskog'.

Na snimci objavljenoj na drivetribe.com vidi se bivša zvijezda Top Geara kako leži u krevetu s udlagom na koljenu, a u svom govoru se zahvalio medicinskom osoblju na pomoći.

'Da, istina je, slupao sam se. Zato sam trenutno u bolnici u Švicarskoj te će doktori od mojeg koljena napraviti švicarsko vojničko koljeno', rekao je Hammond na početku videa.

'Htio bih se ovim putem zahvaliti svom bolničkom osoblju koje mi je pomoglo, i na terenu, i u bolnici. Hvala Jamesu Mayju koji je prokrijumčario bocu džina u moju sobu. To vjerojatno nisam trebao reći.'


Reci što misliš!