Studenti
Hotel Iž otvoren za studente
Od zaposlenika restorana smo saznali da se ponuda namjerava širiti sa sokovima i većom ponudom deserta i voća
Od danas, restoran hotela Iž započeo je sa uslugom prehrane za zadarske studente.
Prehrana je organizirana na sistemu iksice, a usluga je self service, kao u menzi u Domu hrvatske mladeži. Radno vrijeme restorana je od 7 do 20 sati, a vikendom i blagdanom od 7-14 sati.
Danas je na jelovniku bila teleća juha, tjestenina bolognese, kotlet s krumpirićima i salata od cikle. Za desert se mogla uzeti čokoladica. Od zaposlenika restorana smo saznali da se ponuda namjerava širiti sa sokovima i većom ponudom deserta i voća.
Nadamo se da će otvaranje hotela Iž smanjiti pritisak studenata na jedinu dosad postojeću menzu u DHM-u.
Vezane vijesti
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
-
Projekt koji prati velebitske pastire od prapovijesti do danas zaokružen je dokumentarnim fotografijama Marka-Lorenza Blaslova!
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!