Događaji

Nevrijeme

U olujama u SAD poginulo petero osoba

U olujama u SAD poginulo petero osoba

U Iowi pumpe i tisuće vreća s pijeskom poslani su u područje Iowa Cityja gdje dužnosnici strahuju da akumulacija može do utorka poplaviti grad od 65.000 stanovnika

Teške oluje pogodile su tijekom weekenda Sjedinjene Države od srednjeg zapada pa do istočne obale prinudviši stotine ljudi na bijeg pred poplavama i izazvavši tornada koja su rušila kuće, a u njima je poginulo najmanje pet ljudi.

Spasioci u čamcima nastavili su i u nedjelju skupljati ljude pred nabujalim vodama u Indiani, dan nakon što je više do 25 cm kiše potopilo veći dio ove savezne države.

U Iowi pumpe i tisuće vreća s pijeskom poslani su u područje Iowa Cityja gdje dužnosnici strahuju da akumulacija može do utorka poplaviti grad od 65.000 stanovnika.

U poplavama u Indiani poginula je najmanje jedna osoba, muškarac koji se utopio u svoma automobilu na nekih 90 km od Indianapolisa. Još jedna osoba je nestala pavši iz čamca na oko 50 km jugozapadno od Indianapolisa.

U Michiganu dva transportna radnika su se utopila kada je njihov automobil potopio potok u Saugatucku. Jedna žena poginula je u nedjelju zapadno od Lansinga kada je na nju naletila omanja prikolica.

Od udara groma koji je pogodio paviljon u nacionalnom parku u Connecticutu poginula je jedna, a ozlijeđene četiri osobe.


Reci što misliš!