Događaji

Problemi na zrakoplovu

Jučer prekinut let Croatia Airlinesa

Jučer prekinut let Croatia Airlinesa

Nakon pola sata leta putnicima je objašnjeno da je otkazao sustav za odleđivanje i da se zrakoplov vraća u zagrebačku Zračnu luku

Zrakoplov Croatia Airlinesa koji je jučer ujutro poletio prema Munchenu iz zagrebačke Zračne luke vratio se na Pleso pola sata nakon uzlijetanja.

U zračno je luci za Index potvrđeno kako je let prema Munchenu prekinut "zbog tehničkih problema", te je rečeno kako se za detaljnije informacije treba obratiti Croatia Airlinesu, međutim s njihovom službom za odnose s javnošću do zaključenja ovog teksta nisu uspjeli stupiti u kontakt.

U redakciju indexa javio se jedan od zabrinutih putnika koji se jučer u 6:30 ukrcao na spomenuti avion. Prema njegovim riječima, nakon ulaska u zrakoplov ATR34, primijetio je kako iz spremnika za prtljagu u prednjem dijelu zrakoplova po putnicima kapa voda.

"Prilikom polijetanja kapanje se dodatno intenziviralo, a neka od svjetala koja se koriste za čitanje i nalaze se iznad sjedišta počela su se gasiti i paliti kao da se gubi kontakt", ispričao je putnik koji želi ostati anoniman.

Nakon pola sata leta putnicima je objašnjeno da je otkazao sustav za odleđivanje i da se zrakoplov vraća u zagrebačku Zračnu luku. "Kvar je očito bio ozbiljniji jer zrakoplov nije osposobljen i let je u potpunosti otkazan, što je mnogima od nas stvorilo velike probleme jer smo u Munchenu morali hvatati konektirajuće letove na koje neki nisu uspjeli stići", poručuje čitatelj koji je bio u otkazanom letu Croatia Airlinesa.


Reci što misliš!