Događaji

GONG

GONG-ov Građanski sat u Benkovcu i Kalima

GONG-ov Građanski sat u Benkovcu i Kalima

Građanski satovi - tribine za građane u organizaciji GONG-ovog Regionalnog ureda Zadar održat će se u Benkovcu i Kalima

Građanski sat - tribina za građane u organizaciji GONG-ovog Regionalnog ureda Zadar održat će se u ponedjeljak, 17. studenog 2008. u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac s početkom u 12.00 sati.

Tema tribine bit će "Prilagodba i konkurentnost hrvatskih poljoprivrednika europskom tržištu", a gosti tribine bit će Tomislav Petrović, načelnik Odjela ekološke integrirane poljoprivrede Uprave za ruralni razvoj pri Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Gordana Dragun, viši stručni suradnik za selo i ruralni razvoj Područne službe Hrvatskog Zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu u Zadru i predstavnici Grada Benkovca. 

U ponedjeljak, 17. studenog 2008. tribina za građane u organizaciji GONG-ovog Regionalnog ureda Zadar održat će se u prostorijama Općinskog (Društvenog) doma u Kalima, s početkom u 18.00 sati.

Tema tribine bit će "Prilagodba i konkurentnost hrvatskih ribara europskom tržištu", a gosti tribine bit će Ante Mišura, voditelj Odsjeka za biostatistiku i ekonomiku ribarstva Uprave za ribarstvo pri Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, predstavnici Područne službe Hrvatskog Zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu u Zadru i predstavnici Općine Kali.


Reci što misliš!