Događaji

Čazmatrans Novi preuzeo bivše Contusove linije

Čazmatrans Novi preuzeo bivše Contusove linije

Na javni poziv od 21. rujna 2009. pristiglo je ukupno 11 ponuda, od kojih je 10 dostavljeno pravodobno i na propisani način, a ponuda Puntamika-line d.o.o. Zadar je dostavljena nepotpuna

Povjerenstvo za provođenje postupka javnog poziva pri Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture donijelo je odluku da je najpovoljnija ponuda Čazmatrans Nove d.d. Čazma pristigla na javni poziv na podnošenje ponuda za obavljanje javnog linijskog prijevoza putnika na međužupanijskim autobusnim linijama Zadar-Zagreb i Zadar-Split, te međunarodnoj autobusnoj liniji Zadar-Zrenjanin, izvjestila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

Ponuda ponuditelja Čazmatrans Nova d.o.o., Čazma u cijelosti je zadovoljila obvezne kriterije i najkvalitetnije ispunila osnovne kriterije (preuzimanje zaposlenika prethodnog prijevoznika Contus d.d. Zadar, starost autobusa i cijena karte) u skladu s javnim pozivom, a prema voznim redovima objavljenim uz javni poziv.

Podsjećamo, na javni poziv od 21. rujna 2009. pristiglo je ukupno 11 ponuda, od kojih je 10 dostavljeno pravodobno i na propisani način, a ponuda Puntamika-line d.o.o. Zadar je dostavljena nepotpuna, bez pisane izjave ponuditelja o preuzimanju u stalni radni odnos zaposlenika prethodnog prijevoznika na predmetnim linijama.

Ponude su podnijeli: Slavijatrans d.d. Petrinja, Brioni d.d. Pula, Samoborček d.o.o. Samobor, Presečki grupa d.o.o. Krapina, Olvin d.o.o. Zadar, Zadarbus Zadar, APP d.d. Požega, Čazmatrans nova d.o.o. Čazma, Autotrans d.o.o. Rijeka, Panoramabus d.o.o. Zagreb i Puntamika-line d.o.o. Zadar.

Odabranom najpovoljnijem ponuditelju izdat će se dozvola za obavljanje javnog linijskog prijevoza putnika na predmetnim linijama s rokom važenja do 31. svibnja 2011.

Protiv ove odluke može se uložiti prigovor Povjerenstvu za provođenje postupka javnog poziva ovog Ministarstva u roku od 3 dana od dana primitka odluke.


Reci što misliš!