Događaji

Prevarant

Uhićen dvojnik Milorada Dodika

Uhićen dvojnik Milorada Dodika

Mnogi poduzetnici zbog srama nisu željeli prijaviti Maljutku

Dvojnik premijera Republike Srpske, 34-godišnji Petar Cvjetinović, jučer je uhićen u Novom Sadu, a sumnjiči ga se da je prevario više poduzeća u Hrvatskoj, Srbiji i Republici Srpskoj lažno se predstavljajući kao Milorad Dodik.

 

To je Cvjetinoviću zvanom Maljutka polazilo za rukom zbog izrazite tjelesne sličnosti s premijerom Republike Srpske. Iz novosadske policije su rekli kako mnogi poduzetnici zbog srama nisu željeli prijaviti Maljutku, pišu BiH mediji.

Tražio ga i Interpol

"Lažni Dodik molio je naivne ljude i poduzeća da uplate novac na određeni račun kako bi se platilo liječenje nekog njihovog, navodno, teško bolesnog prijatelja", rekao je izvor blizak istrazi koji je dodao kako mu je takva priča često prolazila zbog sličnosti sa Miloradom Dodikom.

Jučer je u njegovom stanu uhićena i 47-godišnja Nataša T. te joj je određeno 48-satno zadržavanje u pritvoru. Za Maljutkom je tjeralicu izdao beogradski Okružni sud, a traži ga i Interpol. Lažni Milorad Dodik se tereti za kaznena djela prijevare i krivotvorenja osobnih dokumenata.


Reci što misliš!