Događaji

VOC

Intervencije zadarskih vatrogasca: Poluotok, Supernova, Gračac i Pag

Intervencije zadarskih vatrogasca: Poluotok, Supernova, Gračac i Pag

I danas su zadarski vatrogasci imali pune ruke posla

Županijski vatrogasno-operativni centar u svom izvješću navodi kako su u posljednjih 12 sati vatrogasci na području Zadarske županije intervenirali 4 puta.

U 10.51 sati zaprimljena je dojava da je na Poluotoku potrebno otvoriti stan u kojem se nalazila jedna osoba. Na teren su izašli djelatnici JVP Zadar i otvorili joj stan.

U 11.22 sati došlo je do incidenta u trgovačkom centru Supernova. Na teren su izašli djelatnici JVP Zadar sa 3 vozila i 7 djelatnika, koji su po dolasku utvrdili kako je protupožarni detektor najvjerojatnije aktivirala pojava prašine i za sada nepoznatog plina. O događaju su se službeno očitovali iz uprave Supernove, o čemu smo izvjestili. Niti u jednom trenutku nitko od kupaca, zaposlenika i osoblja službi održavanja Supernove nije bio ugrožen. Intervencija je završila u 12 sati, a sve se odvijalo u skladišnom dijelu trgovačkog centra.

U 11.29 sati zaprimljena je dojava da u Gračacu gori uz cestu. Na teren su izašli djelatnici JVP Gračac no nisu djelovali ( požar je pogašen do dolaska).

U 17.55 sati zaprimljena je dojava da je požar izbio između kuća na Pagu. Na teren su izašli pripadnici DVD-a Pag i ugasili požar. Izgorjelo je 30x20 m trave i trstike.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.