Događaji

Berlusconi na sudu?

Samo zbog Ruby, Berlusconiju prijeti 15 godina zatvora

Samo zbog Ruby, Berlusconiju prijeti 15 godina zatvora

Berlusconi niječe da se seksao sa egzotičnom plesačicom!

Talijanski državni tužitelj predat će u srijedu milanskom sudu 660 stranica spisa o premijerovoj zlouporabi ovlasti i plaćanju seksa sa maloljetnom prostitutkom. Edmondo Bruti Liberati, glavni tužitelj u slučaju, rekao je da će službeno zatražiti da sude Silviju Berlusoconiju.

Nakon što preda papire, sud će imati pet dana da odluči da li postoji dovoljno dokaza da sude premijeru. Tužitelj tvrdi da je Berlusconi platio za seks a Marokankom Karimom El Mahroung kad je imala 17 godina, što je u Italiji ilegalno i za što je predviđena maksimalna kazna od tri godine. 

Berlusconi niječe da se seksao sa egzotičnom plesačicom, njegovi odvjetnici će navodno pokušati dokazati da je djevojka bila punoljetna u to vrijeme. U dokumentima piše da je rođena 1. studenog 1992. godine, no odvjetnici će tražiti originalni rodni list iz Maroka jer vjeruju da je rođena godinu ranij, piše 24sata.hr

Berlusconija optužuju i da je iskoristio svoju poziciju da bi Karimu, poznatiju kao Ruby Kradljivica Srca, u svibnju prošle izvukao iz zatvora gdje je bila zbog krađe. Za to bi mogao dobiti 12 godina zatvora.

Terete ga i da je platio seksa sa mnogobrojnim prostitutkama na takozvanim 'bunga bunga' zabavama u premijerovom domu u Milanu. Ruby je medijima rekla da joj je Berlusconi dao 7.000 eura jer se sažalio nad njom, no niječe da je spavala s njime, prenosi Telegraph


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.