Događaji

Akcija na Trgu

Navijači iz cijele Hrvatske prikupljaju sredstva za Škabrnju

Navijači iz cijele Hrvatske prikupljaju sredstva za Škabrnju

Danas je na Narodnom trgu postavljen štand s prodajom navijačkih rekvizita, kako bi prikupili sredstva za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji

Humanitarnoj akciji "Hrvatski navijači Škabrnji" pridružile su se brojne navijačke skupine u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i udruga navijača Tornado Zadar.

Danas su na Narodnom trgu postavili štand s prodajom navijačkih rekvizita, kako bi prikupili sredstva za izgradnju dječjeg igrališta u Škabrnji.

Kako nam je kazao Antonio Pejić iz udruge Tornado, štand će biti na trgu danas do 14 sati, te ove subote.

U ponudi su majice po cijeni od 60 do 70 kuna, bedževi po 10 kuna, privjesci po 10 kuna i i naljepnice koje se prodaju po 5 komada za10 kuna. Akcija će trajati do 18. studenog, kada se obilježava 20 godina od stradanja Škabrnje i Vukovara. Svaka kuna je dobrodošla, smatraju u udruzi.

Akcija se provodi pod geslom "Osvjetlite obraz svoga grada, naše skupine i pokažimo svi zajedno jedno veliko srce i ostavimo i svoj pečat u jednoj nesebičnoj pomoći djeci Škabrnje."

Također, za sve one koji neće biti u mogućnosti posjetiti šand, povodom navedene akcije otvoren je i kunski račun u banci, preko kojeg svatko može uplatiti svoj prilog. A majice možete, osim na Trgu, kupiti i u prostorijama Udruge navijača srijedom, četvrtkom i petkom od 19 do 23 sata.

Kunski račun "Hrvatski navijači Škabrnji" :

(OTP) 2407000-150031519

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.