Događaji

Pododsjek odsjeka

Posao fotokopirača hit na Facebooku

Posao fotokopirača hit na Facebooku

Zagrebački Ured za opću upravu raspisao je 13. studenoga natječaj za posao fotokopirač/fotokopiračica, a oglas je, osim što je u zemlji s više od 350 tisuća nezaposlenih izazvao velik interes, na Facebooku postao hit rasprava zbog ustroja u Gradskoj upravi.

Naime, natječaj za radno mjesto raspisan je u 'Pododsjeku za poslove fotokopiranja Odsjeka za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga'.

Osim što Sektor za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga ima Službu za poslove pružanja usluga, postoji i podrazina Odsjeka za tiskarske poslove. A tek onda dolazimo do Pododsjeka za poslove fotokopiranja.

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 1,15 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.602,00 kn bruto, uvećan za 0,5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža. Radi se o poslu na neodređeno koji ima tri mjeseca probnog roka.

Na natječaj su se mogle javiti osobe sa srednjom stručnom spremom grafičke ili tehničke struke, koje poznaju rad na računalu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.