Događaji

Eksplozija se dogodila jutros

Osijek: očevid završen, vještačenjem će se utvrditi uzrok eksplozije u zgradi

Osijek: očevid završen, vještačenjem će se utvrditi uzrok eksplozije u zgradi

 Očevid u zgradi na osječkom Trgu bana Josipa Jelačića u kojoj se jutros dogodila eksplozija završen je, no točan uzrok eksplozije utvrdit će se naknadnim vještačenjima, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

U ruševinama podrumskog stana, za koji se pretpostavlja da je bio središte eksplozije, pronađeno je tijelo 52-godišnjeg Osječanina, koje je prevezeno u osječki Klinički bolnički centar (KBC) radi obdukcije, rekao je Hini glasnogovornik PU Darijo Premec.

Zbog jačine eksplozije oštećeno je više stanova u zgradi i vozila koja su se nalazila u blizini mjesta nesreće, a stanari su iz sigurnosnih razloga evakuirani do dolaska nadležnih inspekcija, koje trebaju utvrditi je li zgrada, zbog nastalih oštećenja, sigurna za život, kazao je Premec.

Izvijestio je kako je završen i očevid u regionalnom centru i punionici plina tvrtke "Crodux plin", gdje je u noći s petka na subotu, došlo do požara i eksplozija punih plinskih boca, a točan uzrok nesreće i ukupna materijalna šteta će se također naknadno utvrditi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.