Događaji

Novi apel

Sisački Crveni križ prikupio pomoć za Gunju

Sisački Crveni križ prikupio pomoć za Gunju
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Prošli je vikend Crveni Križ uputio novi apel za prikupljanje pomoći stanovnicima Gunje. Njih više od 400 još uvijek žive u kontejnerskim naseljima i trebaju svu vrstu pomoći. U akciju se priključio i Sisak.

"Odaziv je bio dosta dobar, jer je bio vikend. Apel Crvenog križa započeo je u petak u poslijepodnevnim satima i zadovoljavajuće je za subotu i nedjelju da su se građani odazvali u određenom broju, objasnio je Igor Čičak," ravnatelj sisačkog Crvenog križa. Akcija se nastavlja i dalje.

"Dakle akcija prikupljanja nastavlja se svakim radnim danom od 8 do 15 sati u prostorijama Crvenog križa Sisak. Akcija traje dok je na snazi apel hrvatskog Crvenog križa i odnosi se na prostor čitave Republike Hrvatske. Možemo se pohvaliti kako se ovaj tjedan priključuju svi klubovi mladih, osnovnih i srednjih škola ovoj akciji," rekao je Čičak. A ovo su potrebne namirnice koje možete donirati.

"Dakle ono što je najpotrebnije je brašno tip glatko, jestivo ulje, riža, šećer, sol, tjestenine, juhe u vrećici, mesne konzerve, riblje konzerve, marmelade," rekao je Čičak. Ako možete pomozite i donesite u Crveni križ artikle koji su mještanima Gunje najpotrebniji.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.