Događaji

Najava:

Mogućnosti financiranja, i udruživanja u agroturizmu, uz implementaciju poljskih iskustava

Mogućnosti financiranja, i udruživanja u agroturizmu, uz implementaciju poljskih iskustava

U četvrtak, 23. travnja 2015., u Osnovnoj školi Zemunik (u Zemuniku Donjem) s početkom u 17 sati, održat će se besplatna prezentacija pod nazivom "Mogućnosti financiranja, i udruživanja u agroturizmu, uz implementaciju poljskih iskustava".

Organizatori su konzultantska tvrtka UHY Savjetovanje d. o. o,. poljskog partnera, Udruga B4, Swiss Contribution i Udruga za ruralni razvoj "Ravni kotari".

Ne znate kako započeti djelatnost turizma na seoskom gospodarstvu? Imate ideju ali ne znate kako ju financirati? Prezentacija će vam pomoći da saznate koje su mogućosti i izvori financiranja Vašeg budućeg turističkog i poljoprivrednog gospodarstva.

Svima je već poznato kako je sinonim za kvalitetnu iskorištenost sredstava iz europskih fondova - Poljska. Kroz izlaganje Piotra Piateka koji će predstaviti klaster lakog zrakoplovstva saznajte što možemo naučiti i primijeniti iz europskih iskustava u klasterima i proizvođačkim grupama. Zašto se udruživati, koji su uspješni poljski modeli klastera te kako dobiti 100% bespovratnih EU sredstava za zajedničku proizvodnju ili uslugu?

Za sve okupljene sudionike organiziran je okrugli stol na temu mogućnosti financiranja OPG-a sredstvima iz EU fondova, razvoja klastera organske hrane i agroturizma u Ravnim Kotarima.
Predviđeno trajanje prezentacije je od 17 do 19 sati.

Potvrdite svoje sudjelovanje na prezentaciji (zbog ograničenog kapaciteta dvorane) do 22. travnja 2015. na:

ANA MARIJA KAŠTELAN - KOMUNIKACIJSKI MANAGER
Tel 021 612 673

Email anamarija.kastelan@uhy.hr

MARTA PINTUR - UDRUGA ZA RURALNI RAZVOJ „RAVNI KOTARI"
Tel: 023 233 170, 091 542 48 41

Email: udurgazaruralnirazvojrk@gmail.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.