Događaji

Najava:

Tkon: Ribarska noć i predstavljanje Udruge Hrvatsko-talijanski mozaik

Tkon: Ribarska noć i predstavljanje Udruge Hrvatsko-talijanski mozaik

U subotu, 01.08.2015. u organizaciji Turističke zajednice Općine Tkon održati će se tradicionalna RIBARSKA NOĆ uz nastup grupe SILENTE.

Program će započeti u 21:00 nastupom „Kunjskih mažoretkinja" i dječjeg zbora „Kunjski ćoci" te će se predstaviti i KUD „Kunjka" iz Tkona.

Predviđen početak koncerta grupe SILENTE u 22:00.

Nakon nastupa mlade Dubrovačke grupe od 01:00 zabavljat će Vas DJ DANTE SSENTH iz Zadra.

Ulaz slobodan !

PREDSTAVLJANJE UDRUGE HRVATSKO TALIJANSKI MOZAIK U TKONU

U sklopu manifestacije Ribarske noći u Tkonu na rivi predstaviti će se i Udruga Hrvatsko talijanski Mozaik iz Rima s početkom od 20:00 sati. Na štandu Udruge moći ćete degustirati talijanske gastro delicije i pronaći originalne suvenire.

U svibnju ove godine Udruga Hrvatsko talijanski Mozaik Rim i Hrvatsko Veleposlanstvo u Italiji organizirali su predstavljanje otoka Pašmana u predstavništvu Europske komisije u Rimu te je ova suradnja urodila trajnim prijateljstvom. Pozivamo svih da posjete i štand Udruge.

OSIGURAN NOĆNI PRIJEVOZ TKON - BIOGRAD

Na relaciji Tkon - Biograd ploviti će brod „Stella Maris". Polasci broda kod „Ga-Ga" bar - Tkon u 00:20, 01:50 i 03:30. Cijena: 20,00 kn/osoba.

SILENTE

Grupa Silente nominirana je 2014. za nagradu Porin u kategoriji „Hit godine" za pjesmu „Terca na tišinu" i kategoriji „Najbolji album pop glazbe" za album „Lovac na čudesa" te dobitnik nagrade u kategoriji „Novi izvođač godine".

Više o njima na www.silente.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.