Događaji

Na svečanoj sjednici

Predsjednica na obilježavanju Dana Virovitičko-podravske županije

 Predsjednica na obilježavanju Dana Virovitičko-podravske županije

U prigodi obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je svečanoj sjednici Županijske skupštine te u svom obraćanju kazala kako je Virovitičko-podravska županija postigla izvrsne rezultate u podizanju razine konkurentnosti tvrtki na međunarodnom tržištu te zadržavanju i otvaranju novim radnih mjesta.

"Može se reći da je cijela županija postala poduzetnički inkubator, s nizom već ostvarenih i planiranih projekata u visokoj fazi realizacije," kazala je predsjednica Grabar-Kitarović te istaknula kako su poduzetnici, nažalost često ne radi kvalitetnog sustava već radi osobne spremnosti ljudi na lokalnoj razini, naišli na kvalitetnu suradnju od strane jedinica lokalne samouprave i županija.
 
Njihova pomoć poduzetnicima preko svojih razvojnih agencija omogućila je lakše i efikasnije financiranje poduzetničkih projekata iz europskih fondova, dodala je predsjednica.

Čestitajući na kraju svog obraćanja Dan Županije svim njezinim žiteljima te dobitnicima županijskih nagrada i priznanja Predsjednica Republike izrazila je uvjerenje da će Virovitičko-podravska županija i dalje uspješno otvarati nove mogućnosti poduzetništvu.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.