Događaji

Finalisti

Finalisti akcije "Najbolji u pošti": Izaberite najbolje pismo

Finalisti akcije
Ilustracija/Petar Glebov/PIXSELL

Žiri Hrvatske pošte zaprimio je mnogo pisma iz svih krajeva Hrvatske u kojima su korisnici nominirali, po svojem mišljenju, najbolje poštare i operatere u poštanskim uredima

Nije bilo lako odabrati samo 12 finalista, jer su doista svi autori prenijeli jako lijepe doživljaje i odnose koje imaju sa svojim omiljenim djelatnicima. Zato je peteročlani žiri s posebnom pozornošću pročitao svako pismo.

A sada su opet korisnici na redu – finalnim odabirom 6 najboljih. Kako glasati? 

Za jedno pismo koje vam se najviše sviđa možete glasati pomoću kupona ili internetske aplikacije koja se nalazi ispod svakog objavljenog pisma na www.posta.hr. Unesite redni broj pisma kojem dajete glas te svoje podatke.

Slanje kupona i glasanje putem internet moguće je do zaključno 13. siječnja 2017. godine. Svojim glasom odlučit ćete kojih će šestero autora osvojiti 500 kuna na HPB potrošačkoj kartici, kao i kojih će šestero djelatnika ili djelatnica opisanih u pismima biti nagrađeno.

Tko su 6 najboljih u Pošti za koje pristigne najviše kupona znat će se 20. siječnja 2017. Imena najboljih bit će objavljena na internetskim korisničkim stranicama www.posta.hr  i Facebook profilu Hrvatske pošte.

KUPON možete preuzeti na www.posta.hr i ispisati ga te popunjeni poslati na adresu:

Najbolji u pošti

PP 514

10002 Zagreb


Reci što misliš!