Crna Kronika

Pri pretrazi doma 38-godišnjaka policija našla kokain i marihuanu

Pri pretrazi doma 38-godišnjaka policija našla kokain i marihuanu
PUZD

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije, Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U srijedu, 23. listopada oko 17.45 sati na širem zadarskom području policijski službenici su zbog sumnje da se bavi preprodajom droge, postupali prema 38-godišnjaku od kojeg je tom prilikom oduzeto oko 2,3 grama marihuane. Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je, temeljem naloga nadležnog suda provedena pretraga doma kojeg osumnjičenik koristi, kojom prilikom su policijski službenici oduzeli oko 29,1 grama kokaina, oko 6,2 grama marihuane i jednu digitalnu vagu.

Također ga se sumnjiči da je u vremenskom periodu od srpnja do 23. listopada 2024. godine u deset navrata krajnjim korisnicima preprodao kokain dok je jednom korisniku omogućio konzumaciju kokaina.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 38-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet drogama i kazneno djelo Omogućavanje trošenja droga te je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.


Reci što misliš!