Crna Kronika

#kronika192

U Kukljici 24-godišnji Srbin udario 26-godišnjaka bocom u glavu i zaradio kaznenu prijavu

U Kukljici 24-godišnji Srbin udario 26-godišnjaka bocom u glavu i zaradio kaznenu prijavu
Screenshot Wind Masters

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Srbije u svezi kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

U utorak, 6. kolovoza oko 5 sati u Kukljici na ulici došlo je do narušavanja javnog reda i mira vikom, galamom te fizičkim sukobom  između više osoba.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja spriječeno je daljnje narušavanje, te su osobe koje su sudjelovale u događaju dovedene u prostorije policije gdje im je alkotestiranjem utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.       

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, 24-godišnjaka se sumnjiči da se tijekom narušavanja javnog reda i mira, zajedno s dva 34-godišnjaka, fizički sukobio s 26-godišnjakom i drugim za sada nepoznatim osobama, kojom prilikom ga je udario staklenom bocom u predjelu glave

Ozlijeđenom 26-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.

Policija protiv 24-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Zbog naročiti drskog i nepristojnog ponašanja protiv dva hrvatska državljanina u dobi od 34 godine podnosi se optužni prijedlog, dok se protiv oštećenog 26-godišnjaka, također podnosi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

U odnosu na druge sudionike događaja, policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.


Reci što misliš!