Crna Kronika

otac i sestra Darija Vrsaljka

Novinarka i redateljica Melita Vrsaljko napadnuta u svojoj kući u Nadinu

Novinarka i redateljica Melita Vrsaljko napadnuta u svojoj kući u Nadinu

Nagrađivana novinarka portala Faktograf i redateljica dokumentarnih filmova Melita Vrsaljko, u utorak je fizički napadnuta u vlastitoj kući u Nadinu.

Prema vlastitoj objavi na društvenim mrežama, napala ju je Iva Perić, sestra Darija Vrsaljka, županijskog vijećnika iz redova HDZ-a, dan nakon što je na nju fizički nasrnuo njihov otac Ivan Vrsaljko na javnoj površini u Nadinu.

Trenutak napada Ivana Vrsaljka, novinarka je uspjela zabilježiti kratkom video-snimkom koju je, s drugim fotografijama napadačice Ive Peri i opisom svega što se događalo, objavila na svom profilu na društvenim mrežama te sve prijavila policiji.

Iz Policijske uprave zadarske izvijestili su da su službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac 16. srpnja oko 14 sati postupali zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira u Nadinu.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, protiv 36-godišnje hrvatske državljanke, Ive Perić, nadležnom sudu dostavlja se optužni prijedlog te joj je izdana zaštitna mjera zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s oštećenom 31-godišnjom hrvatskom državljankom, novinarkom Melitom Vrsaljko.

Postupanjem policije utvrđeno je da je je Iva Perić navedenog dana došla na adresu prebivališta Melite Vrsaljko, gdje ju je verbalno, a potom i fizički napala pri čemu joj mobitel iz ruke bacila na tlo.

U daljnjem postupanju, obje su žene odbile ponuđenu liječničku pomoć.


Reci što misliš!