Crna Kronika

policijsko izvješće

U prometnoj nesreći na raskrižju u Zadru teže ozlijeđena vozačica

U prometnoj nesreći na raskrižju u Zadru teže ozlijeđena vozačica

U nesreći je vozačica zadobila tjelesne ozljede te je prevezena u OB Zadar, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

Jučer poslijepodne u Zadru se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna ženska osoba.

Prema rezultatima provedenog očevida, do nesreće je došlo oko 14.40 sati na semaforiziranom raskrižju ulica; 4. gardijske brigade, Nikole Šopa i Kneza Novaka Krbavskog, kada se 34-godišnji državljanin R Srbije upravljajući teretnim vozilom srpskih registracijskih oznaka iz smjera ulice 4. gardijske brigade nije zaustavio na semaforu već je nastavio kretanje na znak crvenog svjetla.

Pri tome je ulaskom u raskrižje vozilom udario u osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 36-godišnja vozačica krećući se na raskrižju na zeleno svjetlo svog smjera kretanja iz ulice Kneza Novaka Krbavskog.
 
U nesreći je vozačica zadobila tjelesne ozljede te je prevezena u OB Zadar, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

Nad vozačem je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Kako bi se izbjegle mogućnosti izazivanja prometnih nesreća i ovom prilikom pozivamo vozače na odgovorno ponašanje u prometu i apsolutno poštivanje svih prometnih propisa i pravila.


Reci što misliš!