Crna Kronika

kakav način

Krao alkoholna pića, natočio gorivo i otišao bez plaćanja, "zaboravio" platiti račun i majstoru

Krao alkoholna pića, natočio gorivo i otišao bez plaćanja,

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 28 godina kojeg se sumnjiči za drske krađu i prijevaru.

Sumnjiči ga se da je 23. lipnja 2024. godine u poslijepodnevnim satima u Zadru u Ulici Put Vrela, na drzak način iz trgovine trgovačkog društva otuđio alkoholna pića vrijednosti oko 1 100 eura.

Također ga se sumnjiči da je po prethodnom dogovoru s 46-godišnjim vlasnikom automobila dogovorio popravak istog, a nakon što je preuzeo vozilo više se nije odazivao na pozive vlasnika niti mu je vratio vozilo.

Sumnjiči ga se i da je 28. svibnja ove godine u večernjim satima u Islamu Latinskom na benzinskoj postaji natočio gorivo u automobil te uzeo druge artikle, nakon čega se udaljio bez da je platio račun, na koji način je oštetio trgovačko društva za nekoliko desetaka eura.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 28-godišnjaka  se Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Teška krađa i kaznenog djela Prijevara.


Reci što misliš!