Crna Kronika

policijsko izvješće

Na meti lopova ugostitelji i turisti

Na meti lopova ugostitelji i turisti

Jučer, 01. travnja u Zadru na području Poluotoka nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjakinje odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura. Protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe

Jučer, 01. travnja u Zadru na području Relje nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva  odakle je otuđio novac. 

Materijalna šteta je nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju, 31. ožujka u Zadru na području Voštarnice nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 59-godišnjaka  odakle je otuđio električni romobil i novac. 

Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer, 01. travnja u Zadru na području Poluotoka nepoznati počinitelj je otuđio novac i osobne dokumente u vlasništvu 71-godišnje strane državljanke. 

Materijalna šteta je preko tisuću eura. Protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!