Crna Kronika

a1

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok je 57-godišnji državljanin Kosova upravljao automobilom švicarskih registarskih oznaka te zbog neprilagođene brzine, stanju i uvjetima na cesti, izgubio je nadzor nad vozilom

Jučer, 24. ožujka u 07.45 sati u autocesti A-1, između čvora Benkovac i čvora Pirovac dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok je 57-godišnji državljanin Kosova upravljao automobilom švicarskih registarskih oznaka te zbog neprilagođene brzine, stanju i uvjetima na cesti, izgubio je nadzor nad vozilom s kojim udara u metalnu zaštitnu ogradu.

Ozlijeđeni državljani Kosova iz istog automobila, putnica u dobi od 57 godina i putnik u dobi od 24 godine, prevezeni su na pružanje liječničke pomoći u zadarsku bolnicu, gdje su 57-godišnjakinji konstatirane teške tjelesne ozljede dok je kod 24-godišnjaka u tijeku utvrđivanje kvalifikacije zadobivenih ozljeda.

Zbog kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 57-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 


Reci što misliš!