Crna Kronika

nastradala supruga

Tragedija kod Slivnice, kazneno prijavljen 75-godišnji muškarac

Tragedija kod Slivnice, kazneno prijavljen 75-godišnji muškarac
PU Istarska

Iz PU zadarske jutros su objavili rezultate očevida jučerašnje tragedije na području Slivnice.

Jučer, 05. veljače 2024. godine oko 14.10 sati policija je zaprimila dojavu kako je u mjestu Slivnica, predio Kneževići, na poljskom putu, ženska osoba u dobi od 72 godine smrtno stradala uslijed pada s radnog stroja-motokultivatora (freza) s kojim je upravljao 75-godišnji muškarac kojem je na mjestu događaja pružena liječnička pomoć.

Nakon zaprimljene dojave, policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid. Provedenim daljnjim kriminalističkim istraživanjem, sumnja se da je 75-godišnji muškarac upravljao radnim strojem na kojem se nalazila priključena prikolica.

Kada je naišao na neravninu na makadamskom putu, radni stroj se nagnuo, a ženska osoba koja je sjedila u prikolici pada na tlo nakon čega se prikolica prevrnula na nju te je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja.

Pri prevrtanju radnog stroja, muškarac je pao u unutrašnjost prikolice te pruženom liječničkom pomoći, nisu mu konstatirane ozljede.

Zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti, a u svezi s kaznenim djelom dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, protiv 75-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.


Reci što misliš!