Crna Kronika

policijsko izvješće

U Viru provala u štandove, u Benkovcu "pao" 18-godišnji diler droge

U Viru provala u štandove, u Benkovcu
mup

Sa subote na nedjelju, 09./10. prosinca u Viru nepoznati počinitelj je provalio u dva prodajna štanda u vlasništvu 54-godišnjaka odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U nedjelju, 10. prosinca u 01.20 sati u Benkovcu policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 18-godišnjak.

U daljnjem postupanju vozač je odbio ponuđen test na prisutnost opojnih sredstava, a kod njega je pronađeno i oduzeto oko 76 grama hašiša. 

Vozač je isključen iz prometa te doveden u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 18-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Također, sukladno odredbama  Zakon o sigurnosti prometa na cestama prekršajno je sankcioniran.

 

 


Reci što misliš!