Crna Kronika

maskirani huligani

Zadarska policija privela dvije osobe zbog napada na delegaciju Crvene Zvezde

Zadarska policija privela dvije osobe zbog napada na delegaciju Crvene Zvezde
Dino Stanin/PIXSELL

Iz PU zadarske kasno u subotu navečer oglasili su se priopćenjem u vezi s napadom grupe maskiranih huligana na članoce delegacije KK Crvena Zvezda i dva novinara koji su s njima doputovali čarter letom iz Barcelone.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Večeras, 11. studenog oko 20 sati policijski službenici Policijske uprave zadarske zaprimili su dojave za dva događaja, koji se dovode u svezu s održavanjem sutrašnjeg sportskog natjecanja u Zadru.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dvije osobe koje se dovode u svezu s ovim događajima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno izvijestiti javnost.

Inače ranije je iz PU zadarske najavljeno snimanje utakmice visokog rizika.

U nedjelju, 12. studenog 2023. godine s početkom u 17 sati u Zadru na ŠC Višnjik u košarkaškoj dvorani „Krešimir Ćosić“, odigrati će se košarkaška utakmica  "AdmiralBet ABA" lige između KK „Zadar“ iz Zadra i KK „Crvena zvezda MeridianBet“ iz Beograda, Republika Srbija.

Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, a temeljem članka 79. citiranog Zakona, u sklopu osiguranja policija će snimati ovo javno okupljanje.  


Reci što misliš!