Crna Kronika

#192

Aktivni 'dugoprstići': Krali se parfemi, foto aparat i kamera, bicikli...

Aktivni 'dugoprstići': Krali se parfemi, foto aparat i kamera, bicikli...
Rawpixel

Dugoprstići su aktivni i u jesensko doba. Tako su danas iz PU zadarske izvjestili o krađama u Benkovcu, Velom Ižu i Zadru.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 18. listopada 2023. godine u Benkovcu iz trgovine trgovačkog društva otuđio parfeme u vrijednosti oko 270 eura.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 25-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru zbog kaznenog djela krađa.

Od 2. do 21. listopada na  Velom Ižu nepoznati počinitelj je provalio u jedrilicu u vlasništvu 62-godišnjeg državljanina Njemačke odakle je otuđio foto-aparat i kameru  s pripadajućom opremom.

Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U ponedjeljak 23. listopada u Zadru na području Relje nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 67-godišnjaka.            

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!