Crna Kronika

#tragedija

U teškoj prometnoj nesreći na A6 smrtno stradala dva djelatnika Hrvatskih autocesta

U teškoj prometnoj nesreći na A6 smrtno stradala dva djelatnika Hrvatskih autocesta
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila jutros iza 9 sati na autocesti A6 između tunela Podvugleš i Čardak u smjeru Zagreba, na radnom zadatku smrtno su stradala dva djelatnika Hrvatskih autocesta.

Ovim putem  izražavamo duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja,  a obiteljima naših djelatnika izražavamo sućut, poručuju iz Hrvatskih autocesta.

Prometna nesreća dogodila se po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije.  Na žalost, došlo je do naleta teretnog vozila na radnike i ophodarsko vozilo koje je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno. Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave.

Ovim putem apeliramo na sve korisnike da se pridržavaju postavljenih ograničenja te da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti.  Ponavljamo da su brzina, umor i nepažnja najčešći  uzroci prometnih nesreća. Mislite na svoje bližnje, ali i bližnje drugih vozača kao i radnika koji rade na održavanju autocesta.

Molimo  za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu tvrtku.

Obavijest svim korisnicima: Promet na ovom dijelu autoceste u smjeru Zagreba je u prekidu i to između čvora Ravna Gora i Vrbovsko te se preusmjerava na obilazni pravac: čvor Ravna Gora (A6) - Ž5034 - D42 - čvor Vrbovsko (A6).


Reci što misliš!