Crna Kronika

#192

Lopovi aktivni na Dugom otoku u Biogradu na Moru i Zadru

Lopovi aktivni na Dugom otoku u Biogradu na Moru i Zadru

Iz PU zadarske javljaju kako su tijekom proteklih dana lopovi vrlo aktivi pa su tako zabilježene provale i krađe na Dugom otoku u Biogradu na Moru i Zadru.

S ponedjeljka na utorak, 31.srpnja./1.kolovoza na Dugom otoku, nepoznati počinitelj je provalio u prodajni objekt trgovačkog društva odakle je otuđio novac. 

Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U utorak, 1. kolovoza u Biogradu na plaži nepoznati počinitelj je otuđio novac u vlasništvu 56-godišnjeg državljanina Austrije te se protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

S četvrtka na petak, 27. /28. srpnja u Zadru na predjelu Poluotoka nepoznati počinitelj je iz automobila 77-godišnjeg vlasnika otuđio glazbeni instrument, nekoliko komada narodne nošnje te sunčane naočale.

Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!