Crna Kronika

#192

U prometnim nesrećama teže ozljede zadobili romobilistica, motociklist i biciklist

U prometnim nesrećama teže ozljede zadobili romobilistica, motociklist i biciklist
Ilustracija (Goran Kovačić/PIXSELL)

Tijekom jučerašnjeg dana dogodilo se devet prometnih nesreća u kojima su tri osobe ozlijeđene, javljaju iz PU zadarske.

Oko 16 sati u Zadru u Ulici Put Plovanije, 22-godišnja hrvatska državljanka upravljala je osobnim prijevoznim sredstvom-električnim romobilom te zbog neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad romobilom, pala na kolnik te se pritom ozlijedila.

Liječnička pomoć pružena joj je u Općoj bolnici Zadar gdje su joj konstatirane teže tjelesne ozljede.

U Sukošanu oko 11.45 sati, 40-godišnjak je upravljao motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine udario u teretno vozilo zadarskih registarskih oznaka koje se kretalo istim prometnim trakom i obavljalo radnju skretanja u desno.

Vozač motocikla je uslijed pada ozlijeđen te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, dok 51-godišnji vozač teretnog vozila nije ozlijeđen.        

Također, oko 11.25 sati na Gaženičkoj cesti, 78-godišnjak je biciklom  upravljao nogostupom te uslijed nepridržavanja brzine kretanja te uvjetima i stanju na cesti izgubio je nadzor nad biciklom i  pao na tlo.

Zbog zadobivenih ozljeda, pružena mu je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede,


Reci što misliš!