Crna Kronika

#192

Na meti kradljivaca novac, cigarete, električni i ručni stolarski alat...

Na meti kradljivaca novac, cigarete, električni i ručni stolarski alat...
Pixabay

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirano je narušavanje nepovredivosti doma, teška krađa, dvije krađe, tri narušavanja javnog reda i mira te sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije, kojeg se sumnjiči za imovinska kaznena djela.

        Sumnja se kako je osumnjičeni 28. lipnja 2023.godine, na Viru provalio u kuću 89-godišnjeg vlasnika u kojoj je neovlašteno boravio te otuđio razni električni i ručni stolarski alat. Sveukupna materijalna šteta pričinjena vlasniku kuće iznosi oko dvije tisuće eura.

         Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni strani državljanin je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje Teške krađe i Narušavanja nepovredivosti doma je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni za provalu te krađu iz trgovine

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 76-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku krađu.

Naime, njega se sumnjiči da je 20./21. lipnja 2023.godine u Malom Ižu  provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, duhanske proizvode i alkoholna pića.

Sumnja se da je na taj način oštetio trgovačko društvo za novčani iznos od oko petsto eura.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči da je 04. svibnja 2023.godine u Zadru, iz trgovine trgovačkog društva na Polačišću otuđila laserski depilator, vrijednosti nekoliko stotina eura. 

Protiv osumnjičene se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe

          Jučer poslijepodne u Zadru, na ulici Knezova Šubića Bribirskih nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 68-godišnjem državljaninu Švicarske.

          Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

         Jučer poslijepodne u Zadru, u ulici Ljudevita Posavskog, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 26-godišnjeg vlasnika.

          Materijalna šteta iznosi oko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

 


Reci što misliš!