Crna Kronika

policijsko izvješće

Na području Zadra zabilježene 32 prometne nesreće

Na području Zadra zabilježene 32 prometne nesreće

Tijekom proteklog vikenda, na zadarskom području su se dogodile 32 prometne nesreće, među kojima i jedna sa smrtnim slučajem.

Kod Gračaca je poginuo 61-godišnjak koji se autom zabio u teretni kombi 60-godišnjaka, dvije osobe su teže ozlijeđene i šest osoba je lakše ozlijeđeno.

Tijekom jučerašnjeg dana došlo je do dvije prometne nesreće od kojih se prva dogodila oko 17.30 sati na raskrižju ulica Obala kneza Trpimira i Vlade Gotovca u Zadru, u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl.

Automobilom čakovečkih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnji hrvatski državljanin koji je dolaskom do raskrižja oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin. Teže je ozlijeđen motociklist koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen i hospitaliziran u zadarskoj bolnici.

Nešto kasnije, u Ulici Hrvatskog Sabora se dogodio lančani sudar u kojemu su ozlijeđene dvije osobe.

Sudar je izazvao 23-godišnjak koji se, prilikom skretanja, nije na vrijeme zaustavio te je udario u automobil karlovačkih registarskih oznaka s dvoje putnika. Od siline udara stradala su još dva vozila,

Vozaču koji je izazvao nesreću u krvi je izmjereno 0.94 promila alkohola, a slijedi mu optužni prijedlog ili kaznena prijava, ovisno o ozljedama putnika koji su zavšili u bolnici. 


Reci što misliš!