Crna Kronika

#192

Na meti kradljivaca novac, cigarete i električni čekić

Na meti kradljivaca novac, cigarete i električni čekić

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je 1 krađa, 1 teška krađa, 4 prometne nesreće u kojima je jedna osoba smrtno stradala te su dvije osobe lakše ozlijeđene

S utorka na srijedu, 16./17. svibnja u Zadru u Ulici Ivana Skvarčine, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i razne cigarete. 

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policija isti dan vlasniku vratila otuđen predmet

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za krađu.

Sumnjiči ga se da je u utorak, 16. svibnja oko 16 sati u Benkovačkom selu iz nezaključanog parkiranog automobila 29-godišnjeg vlasnika otuđio električni čekić te se udaljio s mjesta događaja.

Policija je po prikupljenim saznanjima za događaj, oko 19 sati uhitila 32-godišnjaka te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Otuđen predmet mu je oduzet i vraćen vlasniku.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava u redovnom postupku.


Reci što misliš!