Crna Kronika

#192

Biograjac pod svojim automobilom pronašao napravu za odgođeno potpaljivanje

Biograjac pod svojim automobilom pronašao napravu za odgođeno potpaljivanje
PU zadarska

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju.

Naime, sumnjiči ga se da je u noći  24./25. veljače u Biogradu u dvorištu obiteljske kuće, ispod parkiranog automobila 45-godišnjeg vlasnika, zadarskih registarskih oznaka postavio predmete pogodne za odgođeno potpaljivanje. Na vozilu nije pričinjena materijalna šteta, a navedene predmete je tijekom jutra vlasnik pronašao ispod vozila te o događaju izvijestio policiju.

Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid, te su proveli kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjakom nakon čega je jučer predan pritvorskom nadzorniku. 

Kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju, proslijeđena je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.


Reci što misliš!