Crna Kronika

#192

Na meti lopova torba i novac iz samoposlužnog aparata

Na meti lopova torba i novac iz samoposlužnog aparata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teška krađa, računalna prijevara te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za računalnu prijevaru.

Naime, sumnjiči ga se da je 05. veljače  ove godine u Zadru, u jednom ugostiteljskom objektu otuđio torbicu 23-godišnje državljanke Crne Gore, a potom se neovlašteno koristio otuđenom bankovnom karticom pri plaćanju goriva.       

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela računalne prijevare, 35-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

S ponedjeljka na utorak, 13./14. veljače  u Zadru, u ulici Hrvoja Ćustića, nepoznati počinitelj je provalio u postavljeni aparat za samoposluživanje u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!